22 September 2023

Darwin Nunez

Darwin Nunez ka zbuluar se ai vendosi të largohet nga përdorimi i mediave sociale për shkak të ndikimit të keq që ato kishin në lojën e tij.

“Dikur jetoja duke parë rrjetet sociale, por kjo më bëri keq”, tha ai për Sport 890.

“Thonë se vazhdojnë të më kritikojnë, por unë nuk shoh asgjë, po punoj në heshtje dhe gjërat po funksionojnë shumë mirë. Për mua le të flasin çfarë të duan, koka ime është mirë tani.

“Trajneri është ai që vendos se kush luan dhe unë respektoj mendimin e tij. Vazhdoj të punoj në heshtje, ato minuta që më jepen, do të hyj, do të bëj punën time dhe do të përpiqem të bëj më të mirën”.

Gjatë sezonit të parë në Liverpool, Nunez u kritikua nga tifozët rivalë në mediat sociale, por një hap larg ndoshta rekomandohet për këdo që është në qendër të vëmendjes.

Nëse performanca e tij shpërthyese kundër Newcastle është një produkt i kësaj, tifozët e Liverpool do të shpresonin që ai të vazhdojë të bëjë pikërisht atë që po bën tani, larg rrjeteve sociale.