23 September 2023

Newcastle dhe Liverpooli

Newcastle përfunduan në vendin e katërt sezonin e kaluar, me skuadrën e Eddie Howe që u kthye në Champions League për herë të parë në 20 vjet.

Liverpooli ishte një nga dy skuadrat e vetme, së bashku me Arsenalin, që triumfuan në St James’ Park në Premier League sezonin e kaluar.

Liverpooli do të testohet nga një skuadër e Newcastle që e ktheu St James’ Park në një fortesë.

Liverpool është i pamposhtur në 13 takime në Premier League me Newcastle, një seri që vjen nga viti 2015.

Newcastle është gjithashtu një forcë e jashtëzakonshme në tokën vendase, pasi ka humbur vetëm dy nga 21 ndeshjet e fundit në Premier League.