23 September 2023

Sheffieldi dhe Man City

Sheffield United ka pasur një fillim të vështirë në Premier League dhe nuk bëhet më e lehtë kur ata presin kampionin Manchester City sot nga ora 15:00.

Blades kanë pësuar humbje të njëpasnjëshme në fillim të sezonit, ndërsa City ka filluar me fitore të njëpasnjëshme, kështu që çdo gjë tjetër përveç një fitore jashtë do të ishte një surprizë e madhe.

Pep Guardiola nuk do të jetë në linjë pas operacionit urgjent në shpinë ditët e fundit, por mungesa e trajnerit spanjoll nuk duhet të ndikojë te kampionët, të cilët mendohet se do të shijojnë një pasdite të qetë në Bramall Lane.

Bernardo Silva, i cili ka nënshkruar një marrëveshje të re, është sërish i aftë.

Në sezonin 2020-21 – hera e fundit që Sheffield United ishte në ligën e parë – City i fitoi të dyja ndeshjet 1-0.